A BEÁLLÓ JÁTÉKOS EGYÉNI KÉPZÉSE.

ABSOLUT HANDBALL ANYAGA.
lÖKE

I. Beálló játékos egyéni képzése.

A rövid összeállítás az egykézzel történő labdaátvételtől az egy, illetve a két lábbal történő elrugaszkodást építi be egy-két gyakorlatba. Megfigyelhető, hogy a játékos különféle mozgásokból érkezik ( szélességi, mélységi) a labdaátvételéhez és a lehető legrövidebb úton próbál a kapu felé fordulni. A légidobás és a bevetődésessel végrehajtott kapura lövés is szerepel a klipben.

II. Beálló játékos egyéni képzése.

Ebben az összeállításban főleg az ügyességi feladatokat és a párokban végrehajtott gyakorlatokat gyűjtötték csokorba a film készítői. Hasonlóan itt is szerepel az egykezes labdaátvétel, a védőtől történő elfordulás és kizárás technikája, valamint az összetett gyakorlatok, mint az elzárásból történő levállás. Némi kondicionális képesség fejlesztéssel is variálhatók az egyes gyakorlatok.

III. Beálló játékos egyéni képzése.

Milyen lehetőség nyilik a képzés alkalmával, ha két játékos áll az edző rendelkezésére? Variálhatók a feladatok öszeállítása egyrészt úgy, hogy asszisztálnak egymásnak, vagy másrészt támadó-védő kapcsolatban küzdenek egymással szemben. Szintén inspiráló képek, kiváló minőségben.

Vélemény, hozzászólás?